Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Південному-Сходу розповіли, де і як заробити на диверсантах

Четвер, 17 квітня 2014, 13:38

Винагороду за спійманих диверсантів і здану зброю жителі Південного Сходу України можуть отримати конфіденційно на кордоні Дніпропетровської області.

Про це заявив керівник спецпідрозділу "Дніпро-1" Береза Юрій.

Він заявив, що "за кожного переданого диверсанта Штаб нацзахисту Дніпропетровської області оголошує винагороду 10 тисяч доларів США".

"За кожну здану одиницю стрілецької зброї оголошую винагороду: в одну тисячу доларів за автомат, півтори - за кулемет, дві тисячі - за гранатомет", - заявив Береза.

Видео: Игорь Петровский

За кожну звільнену адмінбудівлю обіцяють винагороду в 200 тисяч доларів США.

"Передача диверсантів і зброї та відповідна винагорода за них буде відбуватися на блок-постах на кордонах Дніпропетровської області", - повідомив Береза.

Ці блок-пости встановлені в Покровському (с. Покровське та с. Просяне) і Межівському (с. Підгороднє, с. Слов'янка, с. Петропавлівка) районах області.

"Усі процеси будуть відбуватися анонімно. Ми гарантуємо стороні, що передає, повну конфіденційність", - запевнив керівник "Дніпра".

Він також пояснив процедуру передачі адмінбудівель під охорону батальйона "Дніпро".

"На блок-постах будуть розміщені групи, і ми очікуємо представників громадськості. Будинки будуть передаватися спеціально сформованої роті "Донбас", яка є структурним підрозділом батальйону "Дніпро", - розповів Береза.

"Ми гарантуємо безпеку всім російськомовним жителям Півдня і Сходу України", - запевнив він.

Як відомо, влада Дніпропетровської області на чолі з бізнесменом Ігорем Коломойським пропонують винагороди за здачу зброї, диверсантів і адмінбудівель.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування