Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін назвав санкції проти Росії порушенням прав людини

Четвер, 17 квітня 2014, 13:54

Президент Росії Володимир Путін вважає, що санкції, які застосували США і ЄС у зв'язку з анексією Криму – це порушення прав людини, а Росія не буде займатися самоізоляцією.

Про це він заявив під час прямої лінії в четвер, відповідаючи на запитання чи не  здається йому, що "головним об'єктом санкцій є він".

"Напевно така спроба вживається – зробити мене головним об'єктом санкцій. Так, це мої гарні знайомі, друзі. Вони заробляли свої капітали ще до того, як ми були знайомі", - сказав Путін.

"Тимченко займався бізнесом з початку 90-тих років і до Криму ніякого відношення не мають. Дружина Тимченка зробила операцію й не могла навіть за неї заплатити, тому що їй заблокували рахунки й картки. Це, звичайно, порушення прав людини й нічого спільного зі здоровим глуздом не має", - вважає Путін.

"Події в Крим вони також як багато громадян Росії дізналися про це з телебачення й зустрічали їх зі сльозами на очах у буквальному значенні цього слова. Якщо їх за це карають, то їх є за що покарати", - сказав Путін.

При цьому він заявив, що Росія " не має наміру займатися самоізоляцією".

"Ми часто зустрічаємося з нерозумінням нашої позиції й небажанням її зрозуміти. Ми не будемо наполягати на перебуванні в деяких міжнародних структурах, особливо якщо вони не в змозі виявити самостійність і формулювати свою власну точку зору на ключові питання розвитку… Але спеціально демаршів робити теж не будемо", - сказав він.

Путін також нагадав, що Росія платить внески в ПАРЄ. "І внески немаленькі. Ну не хочуть нас бачити, від нас не відломиться. але в цілому самоізоляцією займатися ми не будемо", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...