Мер Краматорська просить не піддаватися на чутки про "Правий сектор"

Четвер, 17 квітня 2014, 18:49

У Краматорську немає представників партії "Правий сектор", також не плануються військові операції.

Про це заявили мер міста Геннадій Костюков та начальник Краматорського управління міліції Віталій Колупай.

"Сьогодні, 17 квітня, у виконком міської ради та відділ внутрішніх справ почали надходити численні телефонні дзвінки і звернення громадян. Всі вони спричинені чутками, які невідомі навмисне поширюють серед населення міста з метою дестабілізації обстановки і паніки", - йдеться в повідомленні, розміщеній на сайті мерії Краматорська.

Згідно із поширюваними чуткам в місті нібито з'явилися бойовики "Правого сектора ". При цьому очікуються так звані "зачистки " і військові операції на території Краматорська.

"Заявляємо, що всі ці чутки і розмови не мають під собою ніяких підстав! Всі вони носять виключно провокаційний і явно нездоровий характер", - заявляє керівництво міста.

"На території міста зберігається спокійна і нормальна робоча обстановка. У звичайному режимі працюють державні та місцеві органи влади. Міліція виконує свої функції", - йдеться в заяві.

Мер міста переконливо просить не вірити безпідставним чутками, не піддаватися панічним настроям і заспокоїти своїх рідних, близьких і всіх знайомих.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування