Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін нагородить військових за захоплення Криму

Субота, 19 квітня 2014, 12:31

Президент Росії Володимир Путін має намір нагородити російських військових, які "забезпечили безпеку" під час референдуму в Криму.

Про це Путін заявив в інтерв'ю програмі "Вести в суботу" з Сергієм Брільовим .

"Я думаю, що найближчим часом не дізнаємося, але державні нагороди, звичайно, будуть", - сказав президент.

Разом з тим, Путін визнав, що на Заході його заяву про підтримку військовими РФ безпеки в Криму можуть розтлумачити неправильно.

"Я знаю і говорив про це свідомо  але якщо ми будемо чесними і об'єктивними, то всім стане зрозуміло, що під дулом автомата вигнати людей з квартири, з будинку і змусити піти на виборчу дільницю проголосувати, неможливо. А явка - 83%, - підкреслив він.

За його оцінкою, робота в Криму кардинально відрізнялася від військової операції на Північному Кавказі.

"Різниця величезного масштабу, і вона полягає в тому, що на Північному Кавказі ми зіткнулися з агресією міжнародного тероризму. По суті це були сформовані, добре підготовлені банди, які забезпечувалися і озброювалися з-за кордону. Це велика різниця", - упевнений президент.

Як відомо, 16 березня в Криму був проведений незаконний референдум щодо статусу Автономної республіки.

Центральна влада в Києві через суд і рішення в.о. президента України, голови Верховної Ради України Олександра Турчинова зупинила відповідні рішення проросійської "влади Криму".

Турчинов також закликав кримчан не брати участі в так званому "референдумі", який проводить "маріонеткова псевдовлади Криму під контролем російських військових".

Про невизнання так званого "референдуму" в Криму заявили і західні політики та експерти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування