Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідчий у "газовій справі" Тимошенко вислужився до керівника управління ГПУ

Субота, 19 квітня 2014, 23:33

Слідчий Ігор Щербина, який порушив "газову справу" проти  екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, проводив розслідування у справі  та вибивав з Тимошенко підписку про  невиїзд, досі працює у Генпрокуратурі на посаді керівника Головного слідчого управління ГПУ.

Про це в ефірі Hromadske TV заявив журналіст Мустафа Найєм.

Так, на відео від 15 грудня 2010 року Щербина допитував Тимошенко, вимагаючи підписати, у порушення норм, певні документи по справі.

У свою чергу Тимошенко заявляє  слідчому про його порушення законів та свої права. 

Як зазначив у свою чергу журналіст Сергій Лещенко, наразі у ГПУ кілька заступників Віктора Пшонки зберегли свої посади, зокрема Михайло Гаврилюк та Юрій Дьомін (син екс-генпрокурора Михайла Потебенька).

Також заступниками генпрокурора є Олексій Баганець (працював заступником генпрокурора Потебенька, останні роки був захисником Юрія Луценка) та Микола Голомша (був понижений на посадах після приходу Віктора Януковича).

"Головний, хто вів за останні три роки кримінальні справи проти лідерів опозиції – Ренат Кузьмін, і зараз проти нього не порушено жодної кримінальної справи, а його люди продовжують працювати у ГПУ", - підсумував Найєм.

Джерело відео - Громадське ТБ 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування