Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ідейного натхненника сепаратистів у Харкові затримали за "підпал банкоматів"

Неділя, 20 квітня 2014, 15:45

Один з координаторів проросійського руху і найбільш активних учасників проросійських мітингів у Харкові Костянтин Долгов підозрюється в організації та скоєнні підпалу банкоматів.

Про це повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області.

"Останнім часом на території Харкова органами міліції було зареєстровано декілька фактів навмисного знищення банкоматів, що належать до однієї з банківських установ України. За усіма подіями слідством відкриті кримінальні провадження за ст. 194 (умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України", - зазначили в МВС.

Під час досудового розслідування працівниками харківської міліції було встановлено, що організацією та скоєнням вищезазначених злочинів займається 34 річний харків’янин разом з групою осіб.

"19 квітня чоловіка було затримано, йому пред’явлено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Згідно з ухвалою районного суду Харкова активісту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим "Інтерфакс-Україна" повідомляє: в  управлінні МВС наголосили, що справа не має ніякого політичного підгрунтя.

Як відомо, Костянтина Долгова затримали та на 2 місяці взяли під варту.  Також було визначено заставу в розмірі 600 тис. грн.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування