Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США не підтримали петицію щодо легітимності референдуму в АРК

Понеділок, 21 квітня 2014, 12:15

Розміщена на сайті Білого дому петиція, що стосується легітимності референдуму про статус Криму, не буде взята до розгляду американською владою.

Число тих, хто підписався, не перевищило необхідний поріг: петиція набрала близько трьох тисяч із необхідних ста, - передає Укрінформ.

Автори петиції вимагали від Білого дому визнати законним волевиявлення жителів Кримського півострова, що віддали свої голоси за входження до складу Російської Федерації.

Крім того, серед вимог було визнання незаконним дій України наприкінці лютого з подальшим притягуванням їх учасників до міжнародного суду як осіб, що скоїли злочини проти людства.

Опублікована 22 березня, петиція на сьогодні набрала тільки 2727 голосів, тоді як для офіційного розгляду необхідно зібрати не менш як 100 тисяч.

У неділю, 20 квітня, з сайту Білого дому знято і петицію про приєднання Аляски до Росії.

Вона теж не набрала достатньої кількості голосів. Щоб влада США офіційно відповіла на петицію, звернення до неділі повинні були підписати не менш як 100 тисяч прибічників, проте свої підписи залишили більш як 42 тисячі осіб.

Як відомо в результаті незаконного референдуму РФ анексувала Крим. Результати референдуму не визнають офіційний Київ та більшість країн у світі. 

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування