Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луганськ обзавівся "народним губернатором". Він же командувач армії

Понеділок, 21 квітня 2014, 18:26

У Луганську "народним губернатором" проголосили командира так званої армії південного сходу Валерія Болотова.

Це сталося на закритому засіданні "народного сходу" в захопленому приміщенні управління СБУ, - передає Інтерфакс-Україна.

За інформацією учасників, у "народному сході" брали участь представники різних населених пунктів області . Пресу на це засідання не допустили. Про обрання "народним губернатором" представникам ЗМІ повідомив сам Болотов.

Наразі учасники зібрання вирішують питання про підготовку до проведення референдуму.

Перед цим перед будівлею СБУ пройшов мітинг. Як повідомляє видання 0642 з посиланням на Facebook жителя Луганська Влада Стара , "враховуючи свято, людей більше, ніж у робочі дні".

Мітингувальники на площі молилися і заявили , що з ними " Путін і Христос". 

"Ведучий оголошує якусь пропозицію (наприклад , звернутися до уряду Криму, щоб луганських ветеранів відправити у кримські санаторії , або заборонити в Луганську діяльність партії" Свобода "і " Правий Сектор"), і всі за це голосують", - наголошується у повідомленні.

Луганське "ополчення" одягнене в форму хакі. У всіх на погонах - російський триколор, на грудях - радянський значок "Ударник коммунистического труда".

"Місцевий колорит: проголосували за те, щоб націоналізувати всі підприємства, які перебували в державній власності до 1991 року. Взагалі, найголовніша мрія присутніх - відродити Радянський Союз. Нарешті відкрито запросили до себе Вітренко. Ніхто не проти. З одного боку вулиці дивляться "Россия24", а з іншого записують у "громаду Луганщини" (записують паспортні дані)", - зазначив житель Луганська.

Усі фото "0642".
 
 
 
 

Як відомо, в Луганську проходили мітинги-збори в районах, де висувають кандидатури "нової влади".

Напередодні "керівник армії Південнго Сходу" Валерій Болотов біля будівлі Луганської СБУ оголосив про створення єдиного штабу Південного Сходу, який базуватиметься в Донецьку і координуватиме зусилля штабів в інших регіонах, спрямовані на повалення влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування