Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Упізнали сепаратистів, що орудують на Сході: росіяни й українці

Середа, 23 квітня 2014, 13:04

Сепаратистами, які орудують у Слов'янську, виявилися росіяни – представники терських козаків, житель Іркутська, кримчани й українці.

Так видання Ukrainian Policy ідентифікувало кілька бойовиків.

Євгеній Пономарьов родом з Білоріченська, Краснодарський край. Йому 39 років, він зареєстрований як козак, активний у співтоваристві Терських козаків. Він був зображений на багатьох фото, зроблених у Слов'янську й Краматорську. Він також сфотографувався із самопроголошеним "мером" Слов'янська.

 

Тихон Каретний родом з Росії з Білоріченська. Є також членом козацтва.

 

Євгеній Ковальов також родом з Білоріченська. Помічений у формі терських козаків.

 

Антон Морозов родом з Іркутська, Росія. Його основний профіль показує його у військовій формі. Серед фото багато неонацистської символіки, у тому числі фото спалювання прапора Ізраїлю.

 

Олександр Ганчев був помічений у Криму, на його сторінці розміщені відео тренувань по проведенню штурму. Він є членом сторінок у підтримку Беркута, Російський марш, захоплюється страйкболом. У графі місто проживання зазначена Горлівка. Також відзначено, що він закінчив школу в Макіївці.

 

Ігор Георгіївський родом із Криму із Сімферополя. Він був помічений у Слов'янську, сфотографувався на фоні вертольотів на слов'янському аеродромі, який захоплювали сепаратисти.

 
 

Євгеній Злой також є членом угруповання, яке орудує в Слов'янську. Є членом групи  в групі Донські козаки.

 

"Едвард Пітерський" містом проживання на своїй сторінці вказав Харків. Він також зазначив, що є членом бійцівського клубу Оплот. Він також підписаний на співтовариства, що підтримують Беркут, Антимайдан, за приєднання Південного-Сходу України до Росії.

 

Дмитро "Харківський" Шелест. На своїй сторінці під світлиною в камуфляжі написав, що вона зроблена в Слов'янську. Він зазначає, що є членом бійцівського клубу Оплот.

 

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...