У Януковича є шикарний особняк в підмосковному селищі "Ландшафт" - ЗМІ

Середа, 23 квітня 2014, 14:48

Неофіційна резиденція Віктора Януковича в Росії може знаходитися в підмосковному селищі "Ландшафт", в районі Рубльово-Успенського шосе.

Про це повідомляє російський телеканал "Дождь" з посиланням на свої джерела.

Разом з тим, за інформацією джерел, у своєму підмосковному будинку Янукович з'являвся давно.

Кілька років тому один з найдорожчих будинків Рубльовки було навіть виставлено на продаж, а останньою пропискою Януковича в Москві став не "Ландшафт", а президентські апартаменти санаторію "Барвіха".

Зате одразу кілька джерел "Дождя" повідомили, що ще п'ять-шість років тому Янукович дійсно став власником будинку в селищі "Ландшафт", це Жуківка, Рубльово-Успенське шосе, 9-й км.

Селище належить компанії "Система Галс". Голова директорів - син власника АФК "Система" Володимира Євтушенкова Фелікс Євтушенков.

Серед проектів "Системи Галс" є й інше рубльовське селище - це "Гірки-8".

Будинок розташований неподалік від центральної алеї "Ландшафту", з двох сторін охороняється співробітниками позавідомчої охорони МВС.

Як розповів "Дождю" ріелтор, що працював з об'єктом, два роки тому будинок разом з ділянкою був виставлений на продаж, а ім'я реального, а не підставного власника маєтку знали багато жителів "Ландшафту". Ціна будинку - більше 50 млн євро.

За словами ріелтора, за всі ці роки будинок так ніхто і не купив, а зараз об'єкт знято з продажу.

Один з маєтків селища "Ландшафт" належить Януковичу, стверджує джерело " Дождя".

Скріншот з відео "Дождя" 

Як зазначає "Дождь", чи з'явилися в результаті нові власники, чи представники Януковича вирішили призупинити торги - невідомо.

Раніше повідомлялося, що колишній президент Віктор Янукович та його "тіньова" дружина Любов Полежай живуть у дорогому маєтку в Підмосков'ї, неподалік від резиденції президента Росії Володимира Путіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування