Ярош пояснив, як "Правий сектор" протидіятиме агресору

Четвер, 24 квітня 2014, 11:08

"Правий сектор" діє у рамках чинного законодавства як політична партія і саме цим визначається характер його участі у протидії російським агресорам.

Про це йдеться в роз'ясненні лідера партії Дмитра Яроша, оприлюдненому на сторінці політсили ВКонтакте.

У Яроша пояснюють, що ""Правий сектор" постав як революційний рух українського народу в умовах панування режиму Януковича".

"Після втечі Януковича, що ознаменувала собою початок нової стадії Національної революції, було прийняте рішення про перетворення "Правого сектора" на політичну партію.

За словами Яроша, його партія "при співдії з іншими націоналістичними структурами буде продовжувати боротьбу за створення української національної держави відповідно до вимог нової політичної реальності".

Ярош підкреслює, що "нині "Правий сектор" діє у рамках чинного законодавства як політична партія, і саме цим визначається характер його участі у протидії російським агресорам та їхній агентурі".

Як політична партія, "Правий сектор" не може мати власних військових підрозділів.

"Але ми володіємо достатнім людським ресурсом, котрий буде корисним у захисті суверенітету та територіальної цілісності України", - зазначає Ярош.

"Так, зокрема, ми задіяли власне членство до формування батальйонів територіальної оборони "Дніпро", "Донбас" та "Слобожанщина"", - додає він.

За словами Яроша, "представники "Правого сектора" будуть поповнювати й інші військові підрозділи, діяльність яких буде спрямована на захист незалежності нашої Вітчизни. Також ми будемо надавати будь-яку іншу посильну допомогу у боротьбі з окупантами".

"Національна революція в Україні має продовжуватися. Нині вона зіткнулася з зовнішньою агресією. Однак ми зробимо все від нас залежне, щоб зупинити цю агресію і довести Національну революцію до її логічного завершення, а саме здобуття Української Самостійної Соборної Держави", - резюмується в заяві.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування