"Свобода" заявила про викрадення активіста і назвала підозрюваного

Субота, 5 квітня 2014, 17:35

У Черкаській області ввечері 4 квітня було викрадено активіста "Свободи", журналіста, майданівця Василя Сергієнка.

Про це повідомили у Свободі з посиланням на заяву матері потерпілого.

Згідно з повідомленням, викрадення сталося у дворі власного помешкання Сергієнка.  

"Громадські активісти та викликана слідча група виявили сліди крови на подвір'ї та на дорозі від будинку. Розпочато слідчі дії за фактом нападу й викрадення людини", - йдеться у повідомленні.

У Свободі також заявили, що ймовірною причиною викрадення активіста є його журналістська діяльність, зокрема "серія його статей, що викривають злочинну діяльність одного із місцевих багатіїв-латифундистів "регіонала" Геннадія Бобова".

У свою чергу Бобов, який 20 лютого заявив про свій вихід з Партії регіонів, на своїй сторінці у Facebook заявив: "Я оголошую винагороду в 50 000 гривень за інформацію, що дозволить слідству знайти активіста ВО "Свободи" В.Сергієнка. Переконаний, що викрадення В.Сергієнко має політичні цілі".

"Викрадення представника "Свободи" ще раз підтвердило те, що в області потрібно навести порядок. … Зертаюся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і голови СБ Валентина Наливайченко взяти під особистий контроль цю справу. Зі свого боку докладу всіх зусиль для того, щоб допомогти в розслідуванні щодо зникнення Сергієнка", - заявив Бобов.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...