"Коридором ганьби" у Харкові йшов не ПС, а самооборона і євромайданівці

Неділя, 6 квітня 2014, 22:03

У Харкові внаслідок зіткнень учасників різних мітингів по "коридору ганьби" змусили пройти не активістів Правого сектора, а учасники мітингів Евромайдана та представники самооборони Майдану.

Про це Українській правді повідомили в Правом секторі.

"У Харкові по" коридору ганьби "йшли не активісти Правого сектора. Там йдуть представники самооборони і представники Евромайдана. Представники ПС просто не дозволили б такого ставлення до себе", - заявили в ПС.

Разом з тим журналіст В"ячеслав Мавричев повідомив на своїй сторінці у Facebook про те, що біля театру ім.Шевченка відбулися сутички.

"Проросійські активісти стверджують, що їх атакували не менше десятка учасників Правого сектора. Були вибухові пакети. Багато газу. Людей, які нібито атакували мітинг, міліція завантажила в автозак", - зазначив він.

Активісти з георгіївськими стрічками автозак не випускали.

"Людей, які нібито атакували проросійський мітинг, 300 метрів вели через міліцейський коридор. На колінах. До наступного автозаку. Завантажили. Відвезли. Народ рушив назад до ОДА", - зазначив Мавричев.

Усі фото Слави Маврічева
 
 
 

Як відомо, 6 квітня під час сутичок у Харкові постраждали близько 15 осіб. За даними активістів, міліція у сутичку не втручалася, але вивезла постраждалих з місця подій. За попередніми даними - у райвідділок. .

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування