Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни назвали вбитого українського офіцера "п'яним хуліганом"

Понеділок, 7 квітня 2014, 12:20

Російські силовики назвали беззбройного українського офіцера, розстріляного російським військовим з АК, "п'яним хуліганом".

Про це пишуть РИА Новости з посиланням на так зване "МВС по Республіці Крим".

"Силовики в Криму минулої ночі відбили напад групи хуліганів на КПП військової частини та гуртожиток гарнізону на заході півострова, повідомили журналістам в МВС по Республіці Крим", - пишуть РИА.

Як повідомили в цій самопроголошеної структурі, 6 квітня близько опівночі черговому відділу внутрішніх справ по місту Саки надійшла інформація від чергового по військовій частині, розташованій в передмісті, "про прибуття до контрольно-пропускного пункту близько 10 осіб невідомих".

Там заявили, що ці особи кидали каміння і нібито били скло в будівлі КПП військової частини.

"Буквально через 10 хвилин черговому частини надійшла інформація про проникнення невідомих громадян у гуртожиток гарнізону, розташований за 100 метрах від КПП. Співробітники органів внутрішніх справ та військовослужбовці гарнізонного патруля попрямували в гуртожиток, щоб на місці розібратися", - заявляють у "кримській міліції".

"За його словами, в під'їзді п'ять п'яних громадян накинулися на співробітників МВС і військовий патруль, спробувавши відібрати у них вогнепальну зброю. У ході виниклої боротьби один нападник був затриманий, ще один отримав поранення, від якого помер до прибуття карети швидкої допомоги, трьом нападникам вдалося сховатися", - повідомив він.

За повідомленням "кримської міліції", при цьому один з військовослужбовців гарнізонного патруля отримав струс головного мозку від удару тупим предметом в скроневу область, йому булл оперативно надано медичну допомогу.

Як повідомлялося, за даними Міноборони України, російський військовий розстріляв з автомата Калашникова беззбройного українського офіцера.

"6 квітня о 23.40 за московським часом, в смт. Новофедорівка в офіцерському гуртожитку двома пострілами впритул з автомата АК-74 військовослужбовець окремого батальйону морської піхоти ЧФ РФ молодший сержант Зайцев Є.С. застрелив майора Карачевського Станіслава Володимировича (1981 р.н.)", - повідомили у відомстві.

Крім того, у відомстві повідомили, що товариш загиблого - офіцер оперативного відділення штабу військової частини ЗС України капітан Єрмоленко Артем Володимирович "по- звірячому побитий і заарештований солдатами РФ, в даний час переданий в слідчий відділ ЧФ РФ".

За словами свідків, між військовими виникла сварка "на ґрунті особистої неприязні".

Росіяни були озброєні, український офіцер - ні. Він намагався втекти і сховатися в гуртожитку, проте його наздогнали і застрелили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування