Фірташ підтвердив, що домовлявся з Порошенком

Четвер, 1 травня 2014, 17:55

Бізнесмен Дмитро Фірташ підтвердив інформацію про те, що нещодавно мав зустріч із кандидатом у президенти Петром Порошенком.

"Так, я зустрівся із Петром Порошенком", - сказав він в інтерв'ю BBC.

"Думаю, що сьогодні у Порошенка є величезний шанс перемогти на виборах, якщо вони відбудуться, і для цього дуже важливо, щоб ці вибори відбулись", - зазначив бізнесмен, нагадавши, що підтримує Порошенка відкрито.

"Порошенко мені не друг, не товариш, але мій вибір такий – що таке Тимошенко, ми всі добре знаємо, а що таке Порошенко, ми ще можемо побачити", - додав Фірташ.

Раніше Тимошенко заявляла, що Порошенко їздив у Відень на зустріч до бізнесмена Дмитра Фірташа, якому США висунули звинувачення.

Як відомо, Фірташу пред'явлено звинувачення в дачі хабара індійським чиновникам для отримання дозволів на розробку родовищ титану в Індії.

21 березня Дмитро Фірташ був звільнений земельним судом Відня з в'язниці під заставу в 125 млн. євро. Там він опинився після того, як його затримала поліція за запитом правоохоронних органів США.

Сам бізнесмен назвав необґрунтованими й політично мотивованими звинувачення, висунуті проти нього у Сполучених штатах Америки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...