Ахметов заявив, що не давав грошей сепаратистам

Понеділок, 12 травня 2014, 18:38

Бізнесмен Ринат Ахметов спростував заяву самопроголошеного "​​губернатора" Донбасу Павла Губарєва про фінансування ним протестного руху в Донецькій області.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

"Павло Губарєв заявив, що я перекупив дві третини активістів. Я вам з упевненістю кажу, я нікому не давав і не дам жодного цента. А найголовніше: я нікого не перекуповував, я їх переконував. І якщо я вже переконав дві третини, то буду переконувати і далі. Люди до мене приходили з одними аргументами, а йшли з іншими", - сказав Ахметов.

"Я їм казав, давайте об'єднаємося навколо цих слів: щастя Донбасу. Щоб кожен житель нашого регіону був щасливим. А що таке щастя регіону? Це коли у нас сильна економіка, нові робочі місця, гідна робота, гідна зарплата і гідне життя", - додав бізнесмен.

"Це коли поважають нашу пам'ять, нашу історію, нашу мову. Одним словом, поважають наші традиції, поважають наші амбіції - зробити життя кращим. І я глибоко переконаний, що щасливим Донбас може бути тільки в єдиній Україні. Я за сильний Донбас в сильній Україні", - підкреслив Ахметов.

Раніше самопроголошений губернатор Донбасу. Губарєв заявив, що 2/3 активістів народного ополчення перебували на утриманні олігарха Ахметова. Але вся діяльність "ахметівців", за його словами, зводилася до того щоб "злити народний гнів".

Як відомо, Губарєв заявляв, що Ахметов підкуповував сепаратистів у Донецьку.

Пізніше у Партії регіонів вирішили "пояснити росіянам, що так званий "народний губернатор" Павло Губарєв - пройдисвіт, якому місце в божевільні".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування