Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Труханов заявляє, що російський паспорт йому зробив Гурвіц

Понеділок, 19 травня 2014, 18:14

Кандидат у мери Одеси Геннадій Труханов звинувачує штаб свого конкурента Едуарда Гурвіца в підробці російського паспорта, нібито виписаного на ім'я Труханова.

Про це йдеться у заяві прес-служби політика, текст якого наводить ОТКАТ.

"Очевидно, що груба підробка паспорта, нібито виписаного на ім'я Геннадія Труханова, була виготовлена безпосередньо в штабі Едуарда Гурвіца", — говориться в тексті.

У команді "суворовца" вважають, що штаб опонента використовує нечесні методи боротьби через великий відрив Труханова від Гурвіца в рейтингу громадської думки.

"Результати опитування громадської думки, який проводили в Одесі провідні соціологічні компанії, демонструють, що розрив між Геннадієм Трухановим і Едуардом Гурвіцем стрімко продовжує зростати", — підкреслюється в заяві.

"У штабі нашого опонента прекрасно розуміють, що виграти вибори на виборчих дільницях у них немає жодного шансу", - додали в документі.

Раніше "Українська правда" опублікувало копії документів, що свідчать про те, що кандидат у мери Одеси народний депутат Геннадій Труханов нібито є громадянином Російської Федерації.

Наступного дня головний конкурент політика Гурвіц скликав прес-конференцію, значну частину якої присвятив темі подвійного громадянства Труханова.

У випадку, якщо спеціальна комісія підтвердить наявність у політика російського громадянства й позбавить його українського, Труханова можуть зняти з передвиборної гонки.

Якщо це відбудеться вже після виборів, Труханова можуть позбавити поста (якщо він виграє).

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування