СБУ дізналася все про помічника "Стрєлка". Готується затримати

П'ятниця, 2 травня 2014, 17:25

Контррозвідка Служби  безпеки України встановила реальне ім’я та прізвище одного з ключових  учасників злочинної диверсійної групи "Стрєлка" - "Абвера".

Як повідомили в СБУ, диверсантом з позивним "Абвер" ("Адлер"), який фактично є правою рукою "Стрєлка", є громадянин РФ Здрилюк Сергій Анатолійович.

"Абвер", помічник "Стрєлка" - Здрилюк Сергій Анатолійович, має паспорт України.

"Ця особа має також паспорт громадянина України. Здрилюк С.А народився 23 липня 1972 року на Вінниччині, тривалий  час проживав у Криму. Саме на території АР Крим він пройшов спеціальну підготовку і 12  квітня 2014 року у складі групи "Стрєлка" прибув у Донецьку область для участі у масштабній диверсійній операції та тероризуванні мирного населення", - заявили в СБУ.

Такж Службою безпеки з’ясовано, що "Абвер" разом з членами розвідувально-диверсійної групи у складі понад 30 осіб під командуванням Стрєлкова 13 квітня 2014 року вчинили озброєний напад на співробітників СБУ, під час якого загинув один співробітник СБУ і троє були поранені.

Також встановлено причетність "Абвера" до викрадення у Донецькій області представників ОБСЄ.

"В рамках кримінального провадження №22014000000000117 (частина 1 статті 258-3) СБУ вживає усіх заходів для затримання цього злочинця та притягнення його до відповідальності", - зазначили в СБУ.

Як відомо, 2 травня Нацгвардія та МВС розпочали масштабну АТО у Слов"янську, під час якої 10 блокпостів у місті були відбиті та зайняті українськими військовими.

Також повідомлялося, що російський ГРУшний Ігор Гіркін "Стрєлков" намагатиметься вирватися зі Слов"янська, штаб сепаратистів у місті згорається, натомість організовується у Горлівці, а командування сепаратистами "Стрєлок" передає "Абверу".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування