Тимошенко не звільнятиме Яценюка, якщо стане президентом

П'ятниця, 23 травня 2014, 21:29

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що у разі її перемоги на президентських виборах, Арсеній Яценюк залишиться на посаді прем'єр-міністра України.

Про це політик заявила в ефірі ''Першого національного'' в рамках ''Національних дебатів''.

''Після президентських виборів я планую оголосити відкритий конкурс на ключові посади в державі із залученням професійних кіл, профспілок, громадських організацій. Я можу сказати, що найкращі кадри сьогодні – не в політичних партіях. Найкращі кадри може сьогодні запропонувати громадянське суспільство і професійні кола'', - зазначила вона.

''Треба зробити один раз всеукраїнські відкриті конкурси із залученням фахівців на найвищі посади. Не політичний статус у них мусить бути, це мусять бути технарі, профі, люди, які не скомпрометували своє ім'я нічим і, в тому числі, далекі від політичної корупції'', - сказала Тимошенко.

''Але в той же час я хочу сказати, що Арсеній Яценюк – член нашої команди, і після президентських виборів він залишиться прем’єр-міністром'', - пообіцяла вона.

''А що стосується перших кроків моїх як президента України. Перше, що я зроблю – це пораджуся з країною і подам заявку на повноцінне членство України в ЄС. (…) Друге – я обов’язково організую проведення всеукраїнського референдуму щодо вступу України в НАТО. Тому що країна має визначитися'', - додала кандидат.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування