Порошенко запевняє, що не має партії, і не проти працювати з Яценюком

П'ятниця, 23 травня 2014, 23:25

Кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що президентські вибори не означають відставки уряду.

Про це він заявив в ефірі програми ''Свобода слова'' на телеканалі ICTV в п'ятницю ввечері.

''Президентські вибори не означають відставки уряду, і я готовий співпрацювати з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком'',  - зазначив він.

''Я вважаю, що перші кроки, які стосуються переговорів як щодо залучення міжнародної допомоги, так і організації кроків, які дозволять підписати угоду про асоціацію, сьогодні є тою запорукою і створює той базис, який дає мені підстави бути впевненим у тому, що ця співпраця може бути ефективною з Арсенієм Яценюком'', - сказав Порошенко.

''Значна частина (нинішньої) урядової команди потребує змін, бо уряд був сформований на базі партійних квот. Я не приймаю цей принцип. Я не приймаю, що якщо партія десь брала участь, то обов’язково має як подяку за свою участь отримати ту чи іншу квоту. Я не пов'язаний з жодною партією…'', - запевнив політик.

На уточнення про існування партії ''Солідарність'', керівником якої в соцопитуваннях вказується Порошенко, політик зазначив: ''Петро Порошенко – самовисуванець на виборах і йде самостійно, за підтримки людей. Партії на сьогоднішній день у мене немає. Але вона буде''.

''Після перемоги на президентських виборах у владній команді має знайтися місце – в разі моєї перемоги – і Гриценко, і Богомолець й іншим кандидатам, які захочуть взяти участь в розбудові єдиної держави'', - сказав політик.

Кандидат у президенти також зазначив, що після президентських виборів мають відбутися дострокові парламентські вибори.

Як відомо, за даними соцопитувань, проведених у березні, маловідома партія ''Солідарність'' має друге місце у рейтингах, відстаючи від партії ''Батьківщина''.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування