Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полонені бійці "Донбасу" живі, знайшли двох, яких вважали мертвими - командир

Субота, 24 травня 2014, 22:30

Бійці батальйону Донбас, яких терористи взяли в полон під час бою в п'ятницю, живі.

Про це повідомляється на Facebook сторінці командира батальйону Семена Семенченко.

"Ні в якій полон мене ніхто не захоплював. Ніяких полонених ніхто не знищував", - запевняє він.

Більш того, Семенченко наголошує, що двоє його бійців, яких вважали загиблими, виявилися живими.

"Сьогодні до нас повернулися наші 2 бойових товаришів - мешканці Донецької області, яких раніше вважали загиблими", - повідомив командир ополченців.

У той же час, за словами керівника "Донбасу", реальна небезпека загрожує пораненим бійцям.

Семенченко підкреслює, що його бійці намагались впоратися самотужки потрібна допомога армії, однак, за його словами, військові так і не прийшли їм на допомогу.

"У нас є люди з різних областей України, різних національностей, віросповідань і політичних поглядів. Є безпартійні, прихильники БЮТ, Солідарності, УДАРу, є люди що "як цивільні" є прихильниками партії "Правий сектор", - зазначив Семенченко.

"Під час вчорашнього бою вони (бійці Донбасу, незалежно від політичних вподобань - ред.) теж у ньому брали участь, хоробро воювали, намагалися відбити оточених товаришів, один з них був поранений, але для боротьби з бронетехнікою і спеціально навченими снайперами потрібні саме регулярні військові частини, жодна з них на допомогу не прийшла", - пише він.

Семенченко також просить небайдужих людей надати допомогу сім'ям загиблих.

"Всіх цих людей поховають, як воїнів, з військовими почестями, їх сім'ям буде надана вся необхідна матеріальна підтримка, з чим вас, люди, я прошу мені допомогти", - йдеться в його повідомленні у соцмережі.

Як відомо, раніше ЗМІ з посиланням на Семенченка поширили повідомлення про те, що, як нібито сказав йому один з командирів бойовиків, Ігор Безлер, терористи вбили всіх полонених бійців баталйьону "Донбас".

Також повідомлялося, що лікарню Донецька, куди відвезли поранених бійців, оточили сепаратисти, які нібито погрожували їх викрасти.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування