Бойовики напали на блокпост поблизу Слов'янська, двох з них вбили

Понеділок, 26 травня 2014, 10:53

Вранці 26 травня бойовики напали на блокпост cил АТО під Слов’янськом.

Про це у своєму Facebook керівник оперативної групи з інформування АТО Владислав Селезньов.

За його словами, сепаратисти під тиском силовиків і місцевого населення, яке вони тероризують, намагаються вирватися з регіону, де проводиться АТО.

"З цією метою на світанку 26 травня бойовики здійснили обстріл одного з блок постів в районі населеного пункту Слов’янськ. У відповідь українські силовики застосували стрілецьку зброю. Під час проведення пошуково-рейдових дій в районі блок посту знайдено двох вбитих бойовиків", - повідомив Селезньов.

Також представник Міноборони розповів, що українські силовики провели операцію по знешкодженню угрупування бойовиків, яке планувало зірвати хід виборів в одному з районів на півночі Луганської області.

"Внаслідок дій українських військовослужбовців 13 терористів було затримано, а ще двох знищено. У бойовиків вилучено 12 автоматів та ручний кулемет Калашникова. За попередніми даними, зброя терористів має "кримську" історію, тобто була захоплена під час штурму однієї з кримських частин", - розповів Селезньов.

Як повідомлялося, терористи напали на блокпости у Слов'янську у суботу ввечері. За неофіційною інформацією, українські силовики втратили 2 військових вбитими та 4 пораненими.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування