Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Горлівці терористи випустили "застрелених" міліціонерів

Четвер, 29 травня 2014, 14:31

У Горлівці звільнені з полону  терористів міліціонери "розстріл" яких 27 травня інсценував терорист "Біс" - Ігор Безлер.

Про це повідомляє Остров з посиланням на джерела в правоохоронних органах і в оточенні одного з міліціонерів.

За інформацією джерел, заступник начальника кримінальної міліції Калінінського району Горлівки Бабюк і начальник карного розшуку цього ж району Горланів звільнені сепаратистами четвер вранці.

В обох відібрали автомобілі й обоє сильно побиті.

Міліціонерів затримали 27 травня й тримали в приміщенні горлівського ОБОЗу. У цей же день був інсценований розстріл Бабюка й Крикунова "за порушення присяги ДНР".

Перед особовим складом райвідділу були виведені дві людини з мішками на головах, "комісар" Горлівки начальник, колишній співробітник ППС міста, Олександр Шульженко зачитав наказ про розстріл, а терорист Безлер з його людьми зробили постріли.

Це змусило начальника Горлівського міськуправління міліції Крищенко заявити про розстріл офіцерів. Але пізніше з'ясувалося, що "розстріл" вівся холостими патронами.

За неофіційною інформацією, терористи все-таки розстріляли двох людей, але не Бабюка й Крикунова. Їхні особи не встановлені. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування