Російські ЗМІ повідомили, що терористи не націоналізуватимуть майно Ахметова

Субота, 31 травня 2014, 13:52

Представники самопроголошеної Донецької народної республіки не мають наміру націоналізувати підприємства мільярдера Ріната Ахметова, з ним ведуться переговори.

Про це 31 травня заявив самопроголошений прем'єр терористичної організації ДНР Олександр Бородай, повідомляє російське держагенство РИА Новости.

"Про націоналізацію підприємств не йдеться. Ми ніякого відношення до комуністів, які щось хапають і націоналізують, не маємо. Ми поважаємо право приватної власності", - заявив Бородай.

Крім того Бородай заявив , що "влада" самопроголошеної ДНР не заперечує можливості проведення переговорів з Києвом, але тільки на "добросусідській" основі і після припинення силової спецоперації, ніякої автономізації у складі України бути не може.

За його словами, влада ДНР готова запропонувати обраному президенту України Петру Порошенко "нормальні добросусідські взаємини". При цьому про компроміси поки також не йдеться.

Також він додав, що Донецьк поки не намагався контактувати з Києвом з питання проведення будь-яких переговорів.

"Ніякі офіційні представники ДНР спроб до переговорів не робили. Офіційні переговори з Києвом можливі тільки після повного відводу збройних формувань, що підкоряються Києву.  А конкретно - пану Коломойському (губернатор Дніпропетровської області)", - заявив Бородай.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...