Кличко запевнив Майдан, що про розгон не говорив

Неділя, 1 червня 2014, 13:10

Віталій Кличко прийшов на Віче на Майдані Незалежності.

Виступаючи зі сцени, лідер УДАРу пообіцяв скласти присягу перед киянами після офіційного визнання його мером Києва, пише у своєму Twitter'i журналіст Сергій Андрушко.

Також Кличко заявив: "Я не казав, що буду розганяти Майдан. Це перекручені слова".

"Поширюються чутки, що я давав вказівку згорнути Майдан. Це технології. Я завжди був проти цього. Хтось перекручує слова", - наголосив він.

Кличко заявив, що "диктатора більше немає, ми маємо об’єднатися заради реформ", повідомляє Радіо Свобода, 

Він також наголосив на необхідності переобрати Верховну Раду, більшість якої голосувала за "закони 16 січня", які суттєво обмежували громадянські права.

Кличко запевнив, що у КМДА буде працювати представництво Майдану, а вулицю  Інститутську буде перейменовано на вул. Небесної сотні.

"На Майдані має бути встановлений Меморіал пам'яті тим людям, які віддали своє життя за те, щоб Україна стала вільною та демократичною. Цей Меморіал має бути встановлений у річницю цих трагічних подій. Не пізніше", - додав Кличко. 

"Майдан повинен переходити в нову якість", - заявив Кличко. Він повідомив, що вже провів декілька зустрічей з сотниками Майдану щодо облаштування життя в центрі столиці і зазначив, що ці зустрічі будуть проходити постійно. 

Натовп спершу невдоволено реагував на виступ Кличка, однак в ході його звернення на словах "переобрати Раду" люди  зааплодували.

На Майдані Незалежності 1 червня проходить Віче. Фото @S_Andrushko
Кличко запевнив, що його слова про "розгон Майдану" перекрутили. Фото @S_Andrushko

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...