Колишній заступник Льовочкіна розповів про його нову партію

Неділя, 1 червня 2014, 23:36

Сергій Ларін - колишній заступник глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна та керівник виборчого штабу Сергія Тігіпка - заявив про створення нової партії.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Починаючи з 25 квітня ми провели кілька засідань ініціативної групи. Ми - це представники всіх областей. ... Результати представимо через тиждень" , - заявив він.

За словами Ларіна, "будуєьться нова модель (партії), де не буде вождів, але будуть сильні місцеві організації" , "вже зібралася хороша команда".

"Значна частина активу - молоді люди , раніше не приймали участь у політиці , але мають управлінський досвід і в держструктурах, в бізнесі. Є представники різних політичних сил, яких дістали партійний вождизм, партійна централізація і партійна корупція" , - повідомив Ларін.

Як відомо, раніше  в ефірі Hromadske TV повідомили про те, що екс-голова адміністрації президента Сергій Льовочкін створить свою партію.

Працювати над створенням нової політсили будуть регіонал Юрій Мірошніченко, Сергій Ларін (екс-губернатор Кіровоградської області та екс-заступник голови АП під час президентства Януковича). Окрім того участь у новотворенні братиме Олександр Шаталов – помічник Ларіна часів його губернаторства. Ідеологом нової партії буде Андрій Єрмолаєв.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування