Біля аеродрому в Краматорську в перестрілці знищено близько 40 бойовиків - Тимчук

Вівторок, 10 червня 2014, 08:33

Терористи вночі обстріляли з мінометів аеродром у Краматорську, силовики відкрили вогонь у відповідь, знищивши, за попередніми даними, близько 40 бойовиків.

Про це повідомляє Дмитро Тимчук у Facebook.

За оперативним даними групи "Інформаційний спротив" минулої ночі терористами з мінометів був обстріляний аеродром у Краматорську.

"Сили АТО відкрили вогонь у відповідь. У результаті було знищено 2 міномети бойовиків і 1 інженерна машина розгородження ІМР, яку використовували терористи", - повідомляє Тимчук.

"Серед силовиків втрат немає. За попередніми даними, близько 40 бойовиків було знищено", - пише він.

Речник штабу АТО Владислав Селезньов у Facebook підтвердив:

"Минулої ночі бойовики протягом трьох годин вели мінометний обстріл позицій українських військовослужбовців в районі аеропорту Краматорськ. Вогнем у відповідь знищено блок пост бойовиків, 2 мінометних установки бойовиків, інженерну машину розгородження, близько 40 найманців".

"Новости Донбасса" з посиланням на очевидців повідомляють, що вночі в центрі Краматорська гуділа сирена, від звуків пострілів у Старому місті спрацьовували сигналізації на автомобілях. "За версією місцевих жителів, стріляти по Краматорську почали самі терористи, імітуючи АТО", - пише видання.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування