РОСІЯ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКОВІ НІБИТО ПОРУШИЛИ ЇЇ КОРДОН

П'ятниця, 13 червня 2014, 18:24

Президент Росії Володимир Путін доручив Міністерству закордонних справ виступити з демаршем перед українською стороною у зв'язку з порушенням російського кордону українськими військовими.

Про це російському "Інтерфаксу" повідомив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков.

"Путін дав доручення російському зовнішньополітичному відомству виступити з відповідним демаршем перед українською стороною у зв'язку з порушенням російського кордону українськими військовослужбовцями", - сказав він.

Керівник прес-служби прикордонного управління ФСБ Росії по Ростовській області Василь Малаєв заявив, що українська бойова машина піхоти в ніч на 13 червня нібито порушила державний кордон Росії в Ростовській області.

Згідно з повідомленням, бойова машина піхоти, що порушила кордон, зупинилася на території Росії в районі міста Міллєрово.

"Військовослужбовці, що знаходилися в БМП, залишили її і повернулися на територію України, але потім прибули назад і спробували повернути машину. Ця спроба була припинена прикордонниками, і порушники кордону ретирувалися. БМП виявлений, за фактом події проводиться дослідча перевірка", - цитує повідомлення прес-служби російський "Інтерфакс".

Як відомо, керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов 13 червня повідомив, що російський вертоліт Мі-35 порушив український кордон і супроводжував колону українських військових.

Разом з тим у мережі з'явилося відео, на якому видно, що начебто "українська бронетехніка", яка начебто "перетинає російський кордон", супроводжується військовими, у яких  на одязі чітко видно нашивки з прапором РФ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News