Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв обізвав Дещицю неадекватом

Понеділок, 16 червня 2014, 12:57

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв назвав неадекватною поведінку в.о. міністра закордонних справ України Андрія Дещиці.

Про це повідомляє ІТАР-ТАСС.

На зустрічі з главою "Газпрому" Олексієм Міллером і міністром енергетики РФ Олександром Новаком глава російського кабміну зазначив, що позиція, яку Україна зайняла в переговорах по газу, "вдарить в кінцевому рахунку по інтересах української економіки".

"І це якісь абсурдні, нерозумні дії, хоча після неадекватної поведінки міністра закордонних справ на Україні мене вже нічого не дивує", - підсумував Медведєв.

У свою чергу, глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що спілкуватися з Дещицею більше немає про що.

"Що стосується персонажа Дещиці, то мені з ним більше немає про що розмовляти", - заявив він.

Як відомо, 14 червня сотні активістів пікетували посольство Російської Федерації в Києві у зв'язку з проникненням російських танків на територію України і збитим літаком ІЛ-76, в результаті чого загинули 49 українців.

Мітингувальники закидали посольство яйцями, зеленкою, перевернули і розбили машини, що належать до автопарку диппредставництва.

Незважаючи на побоювання, що посольство або автомобілі можуть бути спалені, ситуація до вечора заспокоїлася, зокрема завдяки участі в подіях представників уряду.

Так, під дипустановою були глава МВС Арсен Аваков, в.о. глави МЗС Андрій Дещиця з помічниками, представники СБУ, міліція.

Дещиця закликав проводити виключно мирний протест і нікому не завдавати шкоди, і щоб заспокоїти мітингувальників, висловив готовність співати кричалку "Путін - х ** ло".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування