Бойовики обстріляли Краматорськ. Для картинки російських ЗМІ?

Четвер, 19 червня 2014, 14:35

Бойовики в четвер обстріляли позиції українських військовослужбовців, які перебувають на території Краматорського аеродрому. 

Про це повідомив керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов на своєму Facebook.

"Потім бойовики розгорнули 82 міліметрові міномети й ведуть вогонь по районах, де проживають мирні жителі Краматорська", - повідомив він.

Селезньов також з посиланням на джерела повідомив, що в черговий раз російські журналісти виявилися в лічені хвилини в місцях, куди потрапили снаряди бойовиків.

Він також нагадав, що декількома днями раніше, центр АТО повідомляв про те, що бойовики будуть обстрілювати Краматорськ для створення гуманітарної катастрофи й відповідної картинки для російського ТВ. За його словами, це "триває протягом кількох днів".

 

"Сили АТО виконують завдання по позиціях бойовиків, які перебувають за межами житлових районів і не ведуть вогонь по районах, де проживають мирні жителі. Ми, у першу чергу, зацікавлені в безпеці жителів міста", - повідомив він.

"У той же час, ми забезпечуємо безпеку працівників енергетичної компанії, яка проводить роботи в районі н.п. Семенівка для відновлення ушкоджених ліній електропередач і поновлення поставки водопостачання", - підкреслив він.

"Слід зазначити, що в соціальних мережах поширюються однотипні повідомлення для нагнітання обстановки й імітації масового підбурювання городян", - підкреслив Селезньов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування