Прихильники "ДНР" на мітингу проти України розтоптали цукерки Порошенка

Понеділок, 2 червня 2014, 08:58

Кілька десятків прихильників терористичної організації "Донецька народна республіка" провели в неділю мітинг проти держави Україна в центрі Донецька.

Вони позиціонували це як акцію на захист дітей від української армії, пишуть "Новости Донбасса".

Під час "мітингу" учасники розтоптали цукерки фабрики "Roshen", украдені напередодні з розграбованого супермаркету "Метро".

Як повідомляє кореспондент Washington Post Грифф Вітт у Twitter, на площу Леніна в Донецьку, де зібралися близько 400 прихильників Росії й так званої ДНР, принесли ящики й пакети з цукерками фабрики "Roshen", якою володіє переможець виборів президента України Петро Порошенко.

Як пише журналіст, цукерки планували роздати дітям. Однак мітингувальники вирішили розтоптати, на їхнє переконання, "криваві цукерки" Порошенка.

Російські ЗМІ повідомляють, що мітингувальники проти проведення антитерористичної операції назвали Порошенка "фашистом", жінки й діти тримали в руках плакати з написами: "Врятуйте дітей Донбасу", "Ні українській армії" і "Ми за мир".

Як відомо, під час боїв в аеропорту Донецька супермаркет "Метро" покинули охорона й персонал. Після цього в ньому три дні поспіль мародерствували місцеві жителі, виносячи звідти все, що можна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування