На допомогу прикордонникам сили АТО направили авіацію - Селезньов

Понеділок, 2 червня 2014, 10:45

Сили антитерористичної операції направили на допомогу прикордонникам у Луганській області авіацію, яка виконала бойову задачу та розсіяла терористів.

Про це повідомляє керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов у Facebook.

Снайпери вели прицільний вогонь по прикордонниках, внаслідок чого серед прикордонників є поранені, їм надана медична допомога, зазначає він.

Водночас, ініціатор "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук пише: "Інформація про те, що авіація АТО "розсіяла терористів", не підтверджується".

За йогро інформацією, серед терористів 5 загиблих та 8 поранених. 

З боку українських прикордонників, за даними Тимчука, – 7 поранених, 3 з них тяжко.

А начальник відділу з питань взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби Олег Слободян повідомив, що кількість поранених у Луганському загоні Державної прикордонної служби зросла до 8-ми, передає "Hromadske TV".

Тымчук упевнений, що метою атаки на прикордонників було "дезорганізувати" їх дії з охорони держкордону з РФ у Луганській області й знизити ефективність охорони кордону.

"Штаб АТО закликає місцевих жителів, які проживають у місці дислокації управління Луганського прикордонного загону ДПС України, не виходити з будинків. І тим більше – не перебувати поруч із позиціями терористів", - додав він.

Як відомо, терористи намагаються захопити військову частину на околиці Луганська.

Обстріл ведеться з обох боків – з житлових кварталів та пустиря поблизу.

Близько 4.30 ранку на допомогу прикордонникам було вислано винищувач, проте він не зміг вести прицільний вогонь, оскільки терористи зосередилися між будинків. 

Блогер Сергій Іванов написав у Facebook, що підкріплення прикордонникам у Луганській області немає. "Прилетів винищувач, пустив одну ракету не зрозуміло в кого й відбув", - зазначив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування