Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи знущаються над мером Горлівки - поголили наголо, дають наркотики

Субота, 21 червня 2014, 11:56
Мер Горлівки Євген Клеп знаходиться в захопленому будинку міської прокуратури, що знаходиться під контролем групи Боцмана.

Про це повідомляє сайт Gorlovka.ua.

Згідно з повідомленням, за 10 днів полону градоначальника бачили на власні очі лише дві особи, за винятком терористів, які не бажають пояснювати, через що затриманий міський голова.

Очевидці розповіли, що судячи з поведінки і зовнішнього вигляду, мер піддається фізичним і моральним знущанням, а також примусовому вживанню наркотичних речовин.

Його переодягли в камуфляжну форму, поголили налисо, змушують виконувати всю брудну роботу на території прокуратури.

Також, за їхніми свідченнями, на обличчі мера помітні садна та гематоми, а одну ногу він сильно тягне, можливо, вона прострелена.

При цьому, за десять днів йому не було висунуто жодних звинувачень, бойовики не йдуть на переговори і не пояснюють, скільки часу і для яких цілей будуть тримати в полоні Євгена Клепа.

Цю ж інформацію підтверджує і журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Мер міста Євген Клеп довгий час намагався всидіти на двох стільцях, одночасно працюючи в українському правовому полі і визнаючи ДНР", - пише він.

Зараз Клеп сидить в підвалі. Його побили, поголили наголо і одягли у камуфляж, - повідомляє журналіст.

"Пообіцяли, що при штурмі міста, викинуть на передову під кулі, і українські солдати застрелять його, прийнявши за сепаратиста. Клеп віддав всі гроші, але не допомогло", - зазначає Казанський.

Мер Горлівки був затриманий терористами під час наради в мерії 11 червня.

Першим розпорядженням, підписаним в неволі, стала вказівка ​​вивісити прапори РФ з написом "Росія - мати, Путін - батько", а потім вивісити на будівлях установ та підприємств міста російськи прапори.

На позачерговій сесії міськради, що проходила за закритими дверима, депутати одноголосно обрали нового секретаря міськради - Олега Губанова, який перебуває у хороших стосунках з командувачем Горлівським гарнізоном сепаратистів Ігорем Безлером.

Як відомо, в Горлівці терористами захоплені адміністративні будівлі.

По захопленій будівлі Горлівського міськуправління міліції вранці 14 червня, близько 4:30, був здійснений авіаудар.

У Горлівському гарнізоні так званого "Народного ополчення Донбасу" заявили, що є постраждалі, але скільки - не повідомили.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування