Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавров розповів, що заважає "деескалації гострої внутрішньої кризи" в Україні

Неділя, 22 червня 2014, 13:43

Києв має відмовитися від висунення ультимативних вимог і вступити у рівноправний діалог з представниками Донецька та Луганська з метою досягнення справжнього врегулювання ситуації на південному сході країни.

Про це в ході телефонної розмови з Держсекретарем США Джоном Керрі заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, повідомляє прес-служба МЗС РФ.

"Без повної зупинки бойових дій і встановлення всеосяжного, а не тимчасового перемир'я, і головне - початку прямих переговорів української влади з тими, хто реально контролює обстановку в південно-східних регіонах, неможливо домогтися деескалації гострої внутрішньої кризи в Україні", - заявив Лавров, кажучи про "мирний план" для південного сходу, запропонований президентом Петром Порошенком.

Реклама:

"Києву слід відмовитися від висунення ультимативних вимог і вступити у рівноправний діалог з представниками Донецька та Луганська з метою досягнення справжнього врегулювання", - заявив Лавров.

Разом з тим Керрі і Лавров домовилися продовжувати контакти в рамках міжнародних зусиль щодо сприяння припинення насильства на південному сході на основі Женевського заяви від 17 квітня і "дорожньої карти" ОБСЄ.

Українська правда

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...