Сепаратисти повідомили ОБСЄ, що Медведчук - то їхній представник

Вівторок, 24 червня 2014, 19:24

Донецькі сепаратисти повідомили представників ОБСЄ, що Віктора Медведчука призначено представником так званої "ДНР" та "ЛНР" на переговорах.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ОБСЄ.

В ньому сказано, що у Донецьку спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ провела зустріч із "міністром інформації" так званої "Донецької народної республіки".

"Він проінформував СММ, що Віктора Медвчука, котрий раніше очолював Адміністрацію президента Леоніда Кучми, нещодавно було призначено представником так званих "ДНР" та "Луганської народної республіки" для переговорів з урядом за сприяння ОБСЄ", - сказано в повідомленні на сайті ОБСЄ.

Скріншот із сайту ОБСЄ 

Як відомо, у понеділок на зустрічі Тристоронньої контактної групи були присутні Віктор Медведчук, Нестор Шурич, один із лідерів бойовиків Олександр Бородай та оголошений у розшук нардеп від ПР Олег Царьов.

При цьому посол РФ в Україні Михайло Зурабов заявив, що Віктор Медведчук і Нестор Шуфрич брали участь у засіданні Тристоронньої контактної за дорученням президента України Петра Порошенка.

Натомість у вівторок представник інформаційного центру РНБО Володимир Чеповий на брифінгу запевнив, що народний депутат Нестор Шуфрич і лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук не були уповноважені представляти українську сторону на тристоронніх переговорах в Донецьку.

За словами Чепового, другий президент України Леонід Кучма - єдиний, хто представляє українську сторону в роботі тристоронньої групи з вирішення кризи на сході України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування