Терористи обстрілюють одразу три блокпости у Слов'янську – Тимчук

Вівторок, 24 червня 2014, 22:15

Під Слов'янському у вівторок ввечері терористи обстрілюють одразу три блокпости сил АТО.

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

За його словами, бойовики використовують міномети та автоматичні гранатомети АГС-17.

В районі позицій силовиків на горі Карачун терористи готуються до штурму, зазначив Тимчук.

Як відомо, у вівторок під Слов'янськом біля гори Карачун терористи збили український військовий вертоліт Мі-8. 9 осіб загинули. Також бойовики напали на опорний пункт АТО і вбили 2 військових, ще 3 поранили.

В п'ятницю Порошенко віддав наказ про припинення вогню на тиждень всіма підрозділами Збройних сил, Національної гвардії та Прикордонної служби. 

"Українська армія припиняє вогонь! Але це не означає, що ми не дамо відсіч у випадку агресії щодо наших військових, ми робитимемо все для захисту території нашої держави", - заявив він.

Речник АТО Владислав Селезньов уточнив, що Порошенко поставив завдання припинити ведення вогню з 22-ї години 20 червня до 10 години 27 червня.

У понеділок після переговорів за участі представника України, Росії та терористичних організацій "ЛНР" та "ДНР" бойовики заявили, що погоджуються на перемир'я до 27 червня.

24 червня Порошенко віддав українським військовим наказ без жодних коливань відкривати вогонь у відповідь на напади терористів, у зв'язку з тим, що бойовики продовжили нападати.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування