У Харкові на мітингу раділи за угоду з ЄС за вимагали відновити АТО

Неділя, 29 червня 2014, 23:16

До півтисячі активістів зібрав мітинг на площі Конституції у центрі Харкова, де висловлена підтримка Угоді про асоціацію з ЄС.

Промовці з трибуни мітингу не раз наголосили, що підписання угоди - це їхня перемога, оскільки саме відмова від угоди в минулому листопаді викликала акції протесту по всій країні, - передає Укрінформ.

Крім того, під час ході акції підтримано продовження антитерористичної операції на Донбасі.

Активісти також підписали звернення на адресу центральної влади із закликом не вносити зараз зміни в Конституцію України.

У руках у мітингувальників, а це в основному молодь, були прапори України і ЄС, багато людей були у вишиванках, дівчата у віночках. Час від часу активісти скандували "Слава Україні - героям слава".

На мітингу пролунав і знаменитий хіт про Путіна. Як пояснив координатор мітингу Ігор Розсоха, хіт виконаний на підтримку активістів, які раніше виконали його на площі Свободи і засуджені судом за дрібне хуліганство до громадських робіт.

У рамках мітингу відбувся концерт за участю харківських, полтавських і кримських музикантів.

Мітингувальники пройшли ходою у супроводі нарядів міліції на площу Свободи, де хвилиною мовчання згадали тих, хто загинув в зоні АТО.

Правопорушень зареєстровано не було.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News