Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За час АТО загинули 12 військових Нацгвардії

Четвер, 10 липня 2014, 15:49

За час проведення антитерористичної операції на Сході України загинули 12 військовослужбовців Національної гвардії України.

Про це повідомив начальник медслужби Нацгвардії Олег Михайлик, передають "Українські новини".

"На сьогоднішній день у Національній гвардії травмовано 138 військовослужбовців. На лікуванні перебуває 29. І у нас 12 військовослужбовців загиблих", - сказав Михайлик.

Як відомо, в антитерористичній операції на сході України, крім військовослужбовців ЗСУ, також беруть участь бійці Національної гвардії України (створена на базі Внутрішніх віск МВС), Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ.

2 липня в РНБО повідомили, що за час проведення АТО на сході України загинули 200 військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів, у тому числі 13 бійців Нацвардіі, поранені - 619, проте 10 липня прес-центр АТО розповсюдив повідомлення, в якому вказується менше число загиблих і поранених: 173 і 446 відповідно, з них 3 і 27 за останню добу.

Вранці 10 липня прес-центр АТО повідомив, що за період бойових дій на сході загинули 173 військовослужбовців, а 446 учасників антитерористичної операції були поранені.

У Міністерстві охорони здоров'я України, у свою чергу, повідомили, що в зоні проведення АТО серед мирного населення загинули 478 осіб, включаючи 30 жінок і 7 дітей, 1392 - поранені. 279 людина перебуває на стаціонарному лікуванні в медустановах.

Водночас, в РНБО зазначили, що статистика загиблих мирних жителів у зоні проведення АТО на територіях, підконтрольних незаконним збройним формуванням, не ведеться.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування