Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На сайті Меркель досі висить її заклик до переговорів "із сепаратистами"

Вівторок, 15 липня 2014, 12:29

На сайті канцлера Німеччини Ангели Меркель досі висить заклик до переговорів – цитуємо – "між українським урядом і сепаратистами".

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналіст Олег Шанковський.

"Цинізм Меркель зашкалює. Вона стверджує, що не закликала до переговорів між Києвом і сепаратистами, хоча такий заклик, прямий і недвозначний, досі висить на офіційному сайті Федерального уряду", - пише журналіст.

При цьому він розмістив скріншот відповідного повідомлення із сайту Федерального уряду ФРН, що містить заклик до переговорів, як там сказано, із сепаратистами.

Скріншот зі сторінки Федерального уряду Німеччини  via facebook Олега Шанковського

"Федеральний канцлер і російський президент наполягають на переговорах між українським урядом і сепаратистами; Обоє зійшлися на тому, що повинні відбутися переговори між українським урядом і сепаратистами - можливо, у форматі відео конференції", - сказаноу повідомленні на сайтів Федерального уряду.

Шанковський наголошує, що у закликах Меркель жодного згадування про тристоронній формат немає.

Як відомо, раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що українська влада повинна якомога скоріше приступити до переговорів з терористами, які діють на сході України.

Це спричинило обурення українців, які влаштували флеш-моб на сторінці Меркель у Facebook, де в коментарях проводили аналогії між нею та гітлерівським міністром закордонних справ Йоахімом фон Ріббентропом.

Скріншот зі сторінки Меркель в Facebook 

Згодом Меркель у телефонній розмові із Порошенком запевнила його, що вона мала на увазі зустріч контактної групи, а не переговори з терористами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...