Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві на 4 роки засудили сепаратиста

Субота, 19 липня 2014, 12:47

Центральним районним судом м. Миколаєва за матеріалами СБУ до кримінальної відповідальності за посягання на територіальну цілісність і недоторканість України притягнуто місцевого мешканця.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Стало відомо, що 28-річний не працюючий житель обласного центру, за вказівками свого куратора із АР Крим, у травні 2014 р. на місцевому електронному ресурсі поширював матеріали сепаратистського змісту.

Зокрема, він  оприлюднив статті, які містили заклики до проведення в регіоні референдуму з метою антиконституційної зміни меж території України (за так званим "кримським сценарієм").

Під час досудового слідства правопорушник зізнався, що завдання  щодо поширення сепаратистських матеріалів отримував від громадянина України, який був завербований спецслужбами РФ, та брав участь у підривній діяльності проти України.

За рішенням суду зловмисника визнано винним за ч.1 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України та засуджено до 4 років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.

Українська права

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування