Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Донецьку точаться бої, жителів просять лишатися вдома

Понеділок, 21 липня 2014, 10:51

У Донецьку з ранку в понеділок тривають бої.

Про це повідомляє сайт мерії Донецька.

"У квадраті Червоноармійське шосе - вул. Маршала Жукова - вул. Стратонавтів - вул. Артемівська ведуться бойові дії. Просимо жителів, що проживають у даному квадраті, не виходити на вулицю й не залишати меж своїх будинків і квартир", - сказано в повідомленні. 

 

"Також звертаємо увагу на те, що закритий автовокзал "Західний". У зв'язку із цим просимо городян не користуватися даним напрямком", – говориться в мерії.

Крім того, у Донецьку загорівся ринок біля вокзалу. Пожежа виникла в результаті артобстрілу. Пошкоджений також 9-ти поверховий будинок, розташований поруч.

Обмежений рух автотранспорту в напрямку залізничного вокзалу. Тролейбуси по маршруту №2 доходять до лікарні №20, маршрутні таксі розвертаються в районі вул. Артема 204. 

Ніч із 20 на 21 липня в Донецьку пройшла відносно спокійно. Вранці городян розбудили залпи й вибухи, які лунали з боку аеропорту. 

Станом на 9.00 у багатьох районах періодично чутні звуки стрілянини з важкої зброї з боку аеропорту. 

У зв'язку з тим, що залишається небезпечною 5-ти км зона по периметру донецького аеропорту, внесені зміни в схему руху деяких маршрутів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування