ЄС вкотре відклав введення нових санкцій проти Росії

Вівторок, 22 липня 2014, 17:50

Рада міністрів закордонних справ ЄС 22 липня на засіданні в Брюсселі поки не буде приймати постанову про посилення санкцій щодо Росії.

Про це перед початком зустрічі глав МЗС країн-членів Євросоюзу заявила верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон, пише "ЛігаБізнесІнформ".

За її словами, учасникам засідання в Брюсселі будуть лише дані інструкції з розробки можливих подальших санкцій проти РФ, - передає інформаційне агентство dpa.

На саміті Євросоюзу, що відбувся 16 липня, було вирішено до кінця місяця затвердити розширений чорний список російських підприємств, які надають матеріальну чи фінансову підтримку сепаратистам на сході України.

"Що стосується авіакатастрофи в Україні, при прийнятті будь-якого роду рішень у зв'язку з цією трагедією Євросоюз братиме до уваги інтереси уряду Нідерландів", - підкреслила Кетрін Ештон.

Нагадаємо, раніше Німеччина, Франція і Великобританія заявили, що якщо Росія не вплине на терористів до 22 липня, щоб ті забезпечили доступ слідчих до збитого Boeing 777, Євросоюз "визначить наслідки" для Москви.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News