На місці падіння "Боїнга" потай працювали російські експерти

Вівторок, 22 липня 2014, 14:01

Роботу експертів на місці падіння літака "Boeing 777-200" ускладнює те, що там уже попрацювали російські військові експерти під виглядом цивільних осіб.

Про це заявив речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко на брифінгу опівдні.

"Учора на місці падіння літака "Boeing 777-200" Малайзійських авіаліній  повністю завершені пошукові роботи, під час яких було обстежено територію площею понад  140 кв. км, у тому числі 2,1 кв. км Грабовського водосховища", - сказав він.

"Наразі на місці аварії працюють з уламками літака міжнародні експерти. Їх робота ускладнюється  тим, що на місці аварії під виглядом цивільних осіб вже попрацювали російські військові експерти", - заявив Лисенко.

За його даним, у вівторок об 11:20 спеціальний потяг "Укрзалізниці" із тілами загиблих у катастрофі літака "Boeing 777-200" прибув до Харкова.

Раніше перший заступник глави Адміністрації президента Геннадій Зубко в ефірі "5 каналу" заявив: "4 дні під такою високою температурою розкладалися тіла, не було можливості вивозити, ми розуміли, що у цей час працює хтось інший. І зараз в нас є підтвердження, що під виглядом цивільних там були військові і російські експерти, які аналізували і думали, про що можна говорити".

"Українська правда", УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News