Ніч у Донецьку була неспокійною: вибухи, постріли, пожежа від снаряда

Середа, 23 липня 2014, 11:15

Ніч із 22 на 23 липня в Донецьку видалася вкрай неспокійною.

"Усе місто чуло залпи й вибухи, які лунали з околиць. Жителі також повідомляють про одиночні перестрілки у Ворошилівському, Калінінському, Петровському й Пролетарському районах", - повідомив сайт міськради Донецька о 9 ранку.

За повідомленнями МНС у Донецькій області, близько 2 ночі 23 липня в результаті бойових дій артилерійський снаряд потрапив на територію Донецького казенного заводу хімічних виробів (вул. Софійська, 1), у результаті чого сталося займання. Пожежу вдалося ліквідувати о 7 ранку.

Станом на 9.00 у Донецьку тихо, бойових дій немає.

Громадський транспорт вийшов на маршрути: 85 трамваїв, 112 тролейбусів, 39 автобусів режимі "звичайний" і 670 маршрутних таксі різної місткості. Маршрути, які обслуговують жителів селища ш/у "Жовтнева копальня", усі працюють (№№ 6, 6а, 6б, 10).

Бойові дії 21-22 липня в районі Авдіївки призвели до ушкодження трьох високовольтних ліній. Вони подають електроенергію об'єктам ДТЕК Донецькобленерго, серед яких Донецька фільтрувальна станція.

На даний момент Донецька фільтрувальна станція знеструмлена. У зв'язку з цим, у Кіровському, Куйбишевському й Ленінському районах Донецька до мінімуму скорочено подачу питної води споживачам.

Близько 18:00 вівторка, 22 липня, відбулося аварійне відключення 8 трансформаторних підстанцій у Київському районі. О 20:30 електропостачання було відновлено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News