Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики перегруповуються і відступають до міст, які контролюють

Четвер, 24 липня 2014, 08:33

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції, водночас перегруповують сили та відступають до міст, які вони контролюють.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"За минулу добу ситуація характеризувалася активним перегрупуванням сил та засобів бойовиків з відходом до великих міст, які ними контролюються, зокрема до Алчевська", - сказано в повідомленні.

З боку Російської Федерації з БМ-21 "Град" обстріляли блокпости в районі Ілїнки, Камишного, Березово, Амвросіївки та аеропорту Луганськ.

Блокпости поблизу Северодонська та Смоляніново бойовики обстріляли зі стрілецької зброї та РПГ, блокпост поблизу Авдієвки – з міномета.

Силовики спостерігають подальше укріплення та обладнання вогневих позицій, оборонних споруд бойовиків, а також перекидання броньованої техніки в населені пункти довкола Донецька, а саме: Горлівка, Іловайськ.

"Основні зусилля терористів були направленні на утримання міст, які захоплені силами АТО, та зміцнення оборонних позицій у підконтрольних містах", - сказано в повідомленні.

"Продовжуються обстріли позицій та блокпостів сил АТО, в тому числі з території Російської Федерації. Бойовики намагаються утримати під контролем ділянки державного кордону України", - заявляє прес-центр АТО.

Силовики підірвалися на радіокерованому фугасі БРДМ при перевірці блокпостів у районі Амвросіївки. Інших подробиць про цей інцидент і жертв не вказано.

Дмитро Тимчук із "Інформаційного спротиву" також пише, що під Амвросієвкою за ніч позиції сил АТО неодноразово обстріляли з артилерії – з території Росії, а також із РСЗО БМ-21 "Град" – групи місцевих терористів.

"Також у цьому районі на радіокерованому фугасі підірвався БРДМ-2 сил АТО. Дані по втратах уточнюються", - зазначає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...