Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді пробують домовитися по дискусійних питаннях

Четвер, 24 липня 2014, 10:29

У Верховній Раді намагаються домовитися щодо змін до бюджету та податкових змін, оголошено перерву для консультацій до 11:00.

Спікер Олександр Турчинов зазначив, що в парламенті планується розглянути антикризові закони, внесені Кабінетом міністрів, щодо посилення обороноздатності країни.

"Оскільки найбільше питань і дискусій зараз відбувається навколо закону щодо змін до бюджету, змін до податкової системи – нам необхідно ще провести консультації, зокрема керівників фракцій і груп, які входять до коаліції", - сказав він.

"Щоб ми могли приймати виважені і результативні рішення, оголошується перерва до 11 години. Я прошу всіх депутатів об 11 годині бути в сесійній залі для прийняття рішень", - заявив Турчинов.

Між тим, фракція "УДАР" ухвалила рішення не голосувати за "антисоціальний" проект змін до бюджету, поданий урядом, повідомив депутат Павло Розенко.

Депутат від "Свободи" Олександр Мирний також заявив: "Ми за це (зміни до бюджету) голосувати не будемо", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зазначимо, що точаться розмови про розпуск коаліції з подальшим розпуском Верховної Ради.

У четвер очікувалося проведення закритого засідання парламенту за участю президента, прем’єр-міністра та керівників силових відомств.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування