Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": У Раді працюють проти України і на руку Кремлю

П'ятниця, 25 липня 2014, 12:27

Фракція "Батьківщина" вважає, що ті, хто розвалив коаліцію, завдали удар у спину всім патріотам і зіграли на руку Кремлю проти України.

Про це йдеться в заяві партії Юлії Тимошенко, яку озвучив голова фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв на брифінгу у Верховній Раді у присутності всієї фракції.

"Події вчорашнього дня – розпад коаліції внаслідок виходу з неї фракції "УДАР" та вимушена відставка уряду Арсенія Яценюка – свідчать, що всередині країни створений другий фронт проти України та нанесений удар в спину всім патріотам, які відстоюють її державність та незалежність", - заявив він.

За словами Соболєва, "такий розвиток подій палко вітають в Кремлі, оскільки це означає реалізацію плану Путіна в Україні".

"Зірване голосування за закони, якими передбачалося виділення більше як 9 мільярдів гривень на потреби Збройних сил України, що захищають країну від військової агресії Росії та ведуть самовіддану боротьбу із російськими найманцями на сході", - зазначив Соболєв.

"Злочинно затягується процес ратифікації Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом", - наголосив він.

Представник "Батьківщини" зазначив, що через неготовність до введення воєнного стану, принаймні у Луганській та Донецькій областях, "значно ускладнюється боротьба проти російської військової агресії".

"Проведення виборів за змішаною системою призведе до посилення політичної корупції та обрання до Верховної Ради чисельних представників олігархів та прокремлівських агентів", - переконані в "Батьківщині".

"В умовах війни спровокована масштабна криза та розпочата політична війна "всіх проти всіх", країна поставлена на межу дефолту, спровокований хаос та безлад у системі державного управління", - зачитав заяву Соболєв. 

Він пообіцяв, що фракція "Батьківщина" буде "протидіяти реалізації цього злочинного плану Путіна усіма доступними методами".

"Незважаючи на розвал коаліції, ми будемо наполягати на внесенні до порядку денного та будемо одностайно голосувати за ратифікацію Угоди про асоціацію з ЄС, за виділення коштів українській армії, за введення воєнного стану в Луганській та Донецькій областях та за проведення виборів на підставі нового закону із відкритими партійними списками", - заявив Соболєв.

"На жаль, вибір між миром і політичним хаосом поки що йде на користь політичного хаосу, але ми переконані, що всі громадяни України, які голосували на президентських виборах, які зараз підтримують наведення порядку в країні, - перш за все хочуть миру, і це їх прагнення "Батьківщина" буде відстоювати і зробить все можливе для цього", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування