"ДНРівці" таки вбили дитину, але вона не сирота

Вівторок, 29 липня 2014, 22:30

Інформація щодо смерті дитини внаслідок обстрілу транспорту з мирними жителями підтвердилася.

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

 "Ми дуже б хотіли помилитися, але, на превеликий жаль, повідомлення групи "ІС" щодо обстрілу терористами "ДНР" транспорту з мирними жителями та загибеллю дитини підтверджується", - написав він на своїй Facebook-сторінці.

"Наші джерела припустилися неточності лише в тому, що йдеться не про вихованців дитячих будинків, що вивозяться з Донецька (колона транспорту з цими дітьми була обстріляна бойовиками, але, на щастя, обійшлося без жертв)", - зазначив Тимчук.

"Трагічний випадок з обстрілом транспорту і загибеллю дитини, про який ми повідомили, стався вчора (у понеділок – УП) під час вивозу дітей біженців, яких батьки намагалися вивезти з Донбасу в приватному порядку", - додав він.

"Просимо вибачити за цю неточність, хоча, на превеликий жаль, вона не применшує трагедії, яка відбулася із загибеллю дитини. Ми хотіли б помилитися в самому факті, а не в обставинах. За нашими уточненими даними, українські спецслужби також володіють цією інформацією та розслідують цей жахливий злочин", - написав Тимчук.

Як відомо, раніше у Міністерстві охорони здоров'я заявили, що інформація про обстріл автобуса з дітьми з донецьких дитбудинків, що йшов у Маріуполь, не відповідає дійсності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування