У Донецьку відключили останні кабельні українські телеканали

Середа, 30 липня 2014, 14:52

Практично всі провайдери кабельного телебачення в Донецьку відключили останні українські канали, які ще залишалися в сітці мовлення.

Про це повідомляє "ОстроВ" з посиланням на повідомлення читачів, підключених до різних операторів телемовлення по всьому місту.

Раніше були відключені канали з новинними блоками як політично і ідеологічно шкідливі, проте залишалися розважальні та бізнес-канали. Тепер відключили і їх.

"Вчора принесли новий список на відключення", — розповів співробітник одного з провайдерів. За його словами, замість них будуть включені інші, раніше непопулярні канали. Багато абонентів, за його словами, відмовляються від сформованого таким чином пакета телеканалів.

У той же час деякі провайдери поки зберегли в своїх пакетах дитячі та музичні українські канали.

Тим часом українські телеканали продовжують повертатися в аналоговий ефір в Донецьку. Так, колишній керівник "5 каналу" Юрій Стець написав на своїй сторінці у Facebook про повернення цього мовника.

Як відомо, раніше в РНБО повідомили, що українські військові відбили у терористів сім з десяти захоплених телевишок в Донецькій і Луганській областях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...