Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук та Парубій збираються з'ясувати стосунки у суді

Четвер, 31 липня 2014, 21:59

Керівник "Українського вибору" Віктор Медведчук подав до суду на секретаря РНБО Андрія Парубія за те, що той назвав його злочинцем.

Про це Парубій написав на своїй Facebook-сторінці.

"Кум Путіна та його особистий друг Віктор Медведчук подав на мене в суд за те, що я назвав його злочинцем. Хтось сумнівається в тому, що Медведчук - злочинець?! Характерно, що Медведчук оцінив свою "честь та гідність" у 2 (дві) гривні", - повідомив секретар Ради нацбезпеки та оборони.

"Судове засідання відбудеться 5 серпня о 15:00 у кабінеті №17 на Хрещатику, 42-А, під головуванням судді Бортницької В. В", - зазначив він.

"Разом з тим, починаю збирати матеріали, щоб подати позов до суду з вимогою заборонити організацію "Український вибір" як антиукраїнську та злочинну", - додав Парубій.

Як відомо, 4 липня Парубій висловив думку, що кум Путіна Медведчук не може бути учасником переговорів щодо врегулювання ситуації на Сході України.

На думку секретаря РНБО, "Медведчук сам є злочинцем, який протягом останніх років максимально долучався до того, щоб ця ситуація була створена, фінансував екстремістів і є одним з ключових організаторів, підготовлював заколот в Україні і давав грунт для того, щоб російські війська вторглися на територію України".

Медведчук назвав ці слова Парубія "провокаційними, аморальними й відверто брехливими, а також такими, що грубо порушують закон".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування